Radiator Anastasia

Lipsa stoc Radiator Anastasia

Radiatorul decorativ Anastasia este confectionat din placa de aluminiu de 8 mm modelata cu ajutorul unei masini cnc si finisata manual la cel mai inalt standard posibil .
Culorile finisajelor pot fi alese dintre : Alb Ral 9010 , Culoare la alegere , Aluminiu slefuit sau placat cu folie aurie .
Dimensiuni radiator : Inaltime 1800 mm * Latime 600 mm .

Radiator Decorativ placat cu folie aurita

Radiator Decorativ vopsit alb in cimp electrostatic

Puterea degajata : 520 Watt , poate fi comandat si in varianta electrica .

HDesign produce radiatoare si portprosoape intr-un concept nou , dezvoltind un nou concept pentru incalzirea casnica . In ultimii ani o schimbare puternica s-a produs in domeniul incalzirii , dar tehnicile de manufacturare au fost doar limitate la folosirea vechilor materiale care au adus la un design uniform si invechit , lucru pe care HDesign l-a evitat preferind o axare pe inovatie si design . Pe linga designurile unice ale radiatoarelor , finisajele exceleaza de asemenea , s-au introdus placarile cu folie aurie sau folie de cupru pe linga culorile standard .
Acum ideea are o forma , devine o forma , un prototip devine un tip de experimentare testat in conditii de lucru : obiectele sint testate si masurate la scoala politehnica din Milano , pentru a atinge caracteristici si performante precise . Ideea devine o aplicatie verificata , inovatia certificata si apoi patentata . Acum rezultatele obtinute de HDesign este productia de radiatoare si portprosoape sint si de ordin estetic pe linga cel functional , ceea ce pune HDesign in topul producatorilor de radiatoare decorative in adevaratul sens al cuvintului .  Produsele sint rezultatele a numerosi ani de experimentari si cercetari in domeniu .
Datorita designurilor unice adoptate , si cererea de unicitate a crescut aparind in portofoliu si radiatoare unicat bazate pe designul clientului , mai jos regasindu-se o parte din colectiile cu design propus de clientii nostri :

Radiatoare Decorative Custom

Radiatoare Decorative Custom

Radiatoare Decorative Custom

Radiatoare Decorative Custom

Radiatoare Decorative Custom

Radiatoare Decorative Custom

Radiator
Material Radiator Aluminiu
  • Brand: HDesign
  • Product Code: Anastasia
  • Availability: Lipsa stoc
  • 2,826.25€
  • Ex Tax: 2,375.00€

Available Options