AC tip Split

AC tip Split

GreenVent.ro va propune una din cele mai variate game de aer conditionat de tip split de la producatori precum : Panasonic , LG , Nordstar , Hyundai , Carrier sau Haier .
Ideea care a stat la baza comericalizarii a doar sase branduri este de a nu induce clientii in eroare prin introducerea mai multor producatori . Brandurile au fost alese datorita experientei staffului , precum si a experientei acumulate bazata pe ratele de service din ultimii ani , preferinta noastra a fost introducerea brandurilor cu cel mai mic Service rate din gama de splituri de perete .
Gama comercializata de Greenvent.ro cuprinde aparate incepind de la 7000 BTU pina la 28000 BTU , putind fi integrate cu usurinta pentru orice tip de incapere .
Aparatele prezentate inglobeaza tehnologii ca : Econavi , Non Stop Heating (Heat Charge) , Nanoe-G , R2 , DC Inverter , Neo-Plasma , Autocleaning , GoldFin , Sun Light Detection, WIFI sau integrarea in sistemele BMS .
Prin inglobarea de tehnologii de ultima ora s-a ajuns la optimizara performantelor aparatelor , unele reusind sa obtina rate EER de 5.15 si SEER de 8.6 sau COP 5.5 .
Pe linga performante si tehnologii deosebite , comercializam si aparate cu design elegant ca Artcool Mirror (oglinda) , Artcool Gallery (poza/tablou) sau Etherea (cistigator al premiului IF Design Award 2013 - aparatul cu cel mai reusit design) .
Plajele de temperaturi externe de functionare ale aparatelor in regim de incalzire porneste de la -20 grade Celsius fara pierederi de randament , iar in regim de recire pot functiona de la -15 grade Celsius pina la +46 grade Celsius .

Pentru mai multe detalii sau sfaturi in alegerea aparatului de aer conditionat ideal pentru dumneavoastra va rugam sa ne contactati .