AC tip Multisplit

AC tip Multisplit

GreenVent.ro va propune gama de produse MultiSplit produsa de Panasonic , unul din liderii de piata in domeniul electrocasnic . Pentru imbunatatirea produselor si o satisfacere a necesitatilor clientilor , Panasonic a inglobat recent un alt producator de renume , Sanyo . Prin imbinarea tehnologiilor celor doua firme s-a obtinut intarirea pozitiei de piata a firmei Panasonic .
Aparatele de tip multisplit sint ideale pentru locuinte cu maimulte incaperi , spatii comerciale sau alte cladiri cu mai multe compartimentari .
Datorita factorului de simultaneitate se pot atinge consumuri de energie foarte scazute , unitatile externe dozindu-si capacitatea in functie de cererea unitatilor interne .
Gama de unitati interne acopera toate tipurile posibile , dar si o gama variata de unitati interne , cum ar fi puterile de 5000 / 7000 / 15000 sau 21000 BTU .
Numarul unitatilor interne conectabila la o unitate externa este cuprins intre doua si cinci .
Ca un plus tehnologic si o extindere a optinilor de la unitatile split de perete , Panasonoc a introdus optiunea de control prin Internet (Internet Control Ready) si la gama Etherea .
 

Pentru alegerea optima a unui sistem multisplit (Free Multi System) va rugam sa ne contactati , in acest fel va putem compune un sistem care sa realizeze exact ceea ce aveti nevoie pentru a obtine confortul dorit .