Radiator transparent Asola Vetro 700W

Lipsa stoc Radiator transparent Asola Vetro 700W

Radiator sticla transparenta 700 Watt - 600 * 1200 mm - alimentare electrica 220 V - greutate 31 Kg

Thermoglance este un radiator electric confectionat din sticla transparenta care functioneaza pe principiul radiatiei . Radiatorul este format din doua foi de sticla stratificate si tratate termic . O tehnologie laser speciala asigura o rezistenta transparenta care se incalzeste in momentul punerii sub tensiune . Astfel rezulta un radiator transparent , electric , fara a utiliza nici un fel de lichid . Radiatorul vine impreuna cu un cablu de alimentare lung de 2 metri si stecher shucko si astfel poate fi solosit la o retea electrica standard de 220v . O lumina usoara ne indica prezenta tensiunii si functionarea radiatorului si are nevoie de doar 10-15 minute sa incalzeasca incaperea in care este amplasat .

Radiator decorativ sticla transparenta

Spre deosebire de alte radiatoare electrice cu rezistente care se incalzesc foarte mult , radiatoarele Thermoglance lucreaza cu temperaturi relativ mici , deci si caldura degajata nu este una deranjanta , nu se genereaza zgomote si nici mirosuri . Ca si in cazul soarelui , incalzirea prin radiatie este multi-directionala si lucreaza folosind raze infra-rosu care incalzesc obiectele si suprafetele opace fara a intefera cu atmosfera . Acest fenomen permite o distributie omogena a incalzirii , confort maxim pentru organismul uman si astfel se evita fenomene cum ar fi picioarele sau capul sa fie reci . Un alt avantaj major al radiatoarelor Thermoglance este ca nu ridica praful si nu modifica umiditatea aerului (nu il usuca) , astfel ca este recomandat si persoanelor cu alergii . Sticla , puterea electrica , performanta ridicata , sint elementele care evidentiaza radiatoarele Thermoglange intre produsele de tip "energy saving" si "eco friendly" .

Montaj radiatoare decorative din sticla transparenta

Curatenie si igiena

Suprafetele plate sint cele mai usor de curatat . Pentru acest motiv radiatoarele Thermoglance a fost conceput fara elemente in relief care ar fi ingreunat munca de curatare . Scopul este de a avea un produs care asigura niste nivele ridicate de igiena in locul in care traiti . Spre deosebire de radiatoarele conventionale , radiatoarele Thermoglance nu necesita nici o operatiune de intretinere , sint foarte usor de folosit si nu necesita nici o alta operatiune pe durata functionarii . Curentii de aer provocati de convectie sint practic inexistenti , riscul alergiilor sau a angrenarii prafului in aer este aproape de 0 .

Management facil

Nu necesita nici un fel de operatiune de intretinere , radiatoarele Thermoglance sint foarte usor de folosit si nu necesita nici o alta operatiune cit timp functioneaza . Doar trebuie sa porniti radiatorul oricind pentru a degaja caldura pentru cit timp doriti .

Versatilitate

Putind fi amplasat pe podea sau pe perete , radiatoarele Thermoglance se pliaza pe cerintele spatiului dumneavoastra , putind fi echipat chiar si cu suport de prosoape intr-o baie .

Silentios si fiabil

Radiatoarele electrice Thermoglance nu produc zgomote . Natura unui generator de caldura in stare solida , fara lichide sau elemente mecanica , practic elimina zgomotele si se reduce posibilitate defectarii foarte aproape de 0 .

Caracteristici tehnice radiatoare din sticla transparenta

Garantia produsului este de 24 de luni .

Accesorii - se comanda separat si nu sint incluse in pretul produsului

Suporti cromati pentru montaj pe perete , 4 buc                     pret : 110 EUR + TVA

Suport cromat circular pentru prosop la 400 mm                    pret : 60 EUR + TVA

Suport cromat circular pentru prosop la 600 mm                    pret : 60 EUR + TVA

Cronotermostat wireless RX+TX                                           pret : 195 EUR + TVA

Cronotermostat cu touchscreen                                           pret : 240 EUR + TVA

Accesorii radiatoare decorative transparente (Bara portprosop , sisteme fixare , termostate)

Radiator
Material Radiator Sticla
  • 1,614.83€
  • Ex Tax: 1,357.00€