Cum cumpar ?

1) Comanda pe site:

Alegeti un produs sau mai multe produse si apasati butonul din dreapta sus Comanda sau Cos de Cumparaturi, continuati pina cand aveti de ales sa va inregistrati pe site sau sa comandati ca vizitator, fara a va inregistra. Introduceti datele pentru livrare, si continuati pina finalizati comanda.

Comenzile pot fi effectuate ca user nelogat sau ca user inregistrat. Daca doriti sa fiti inregistrati in baza noastra de date beneficiati in permanenta de promotii care vor fi anuntate prin intermediul newsletterului saptaminal, rapiditate in comenzi datorita faptului ca aveti deja datele inregistrate atit pentru facturare cit si pentru livrare. Dupa generarea comenzii in system veti fi contactat in cel mai scurt timp de un reprezentant GREENVENT pentru a discuta absolut toate detaliile comenzii incepind de la detalii tehnice daca sint necesare, pina la modalitati de plata si modalitati de livrare .

2) Comanda telefonica:

Ne puteţi contacta telefonic pentru a plasa o comandă sau pentru a afla mai multe detalii despre un anumit produs. Operatorii noştri vă stau la dispoziţie între orele X-X. Contact telephonic la 0767 208 855 sau prin e-mail: 

3) Cum platesc?

Plata produselor se poate efectua numerar la primirea produsului sau prin ordin de plata in contul GREENVENT deschis la : Unicredit Bla Bla .In cazul optarii pentru plata prin ordin in cont bancar produsele urmeaza a fi livrate dupa confirmarea primirii banilor. Vă amintim ca selectand ca mod de plată ramburs, sunteţi nevoit să suportaţi un cost al livrării de X lei .

Produsele comandate beneficiaza de garantie conform normelor si legislatiei in vigoare dar si politicile comerciale ale producatorilor . Pentru produsele importate se la livra certificate de garantie al producatorului . Pentru lucrarile executate de firma noastra veti primi certificate de garantie GREENVENT . Pentru efectuarea garantiei vor fi necesare atit certificatul de garantie cit si factura de achizitie .