Termeni si conditii

Utilizarea acestui site atrage de la sine acceptarea termenilor si conditiilor mai jos mentionate.

GREENVENT.RO isi rezeva dreptul de a face modificari ale acestor termeni si conditii ori de cite ori este necesar fara a efectua in prealabil vreo notificare catre clienti , de accea va rugam sa cititi cu atentie termenii si conditiile .

Accesarea, folosirea si cumpararea de produse si servicii de pe site-ul GREENVENT.RO , atrage obligativitatea ultilizatorului de a accepta termenii si conditiile ce urmeaza a fi explicit exprimate mai jos.

GREENVENT.RO isi rezerva dreptul de a aduce modificari asupra continutului fara a notifica utilizatorul.

GREENVENT.RO isi rezerva dreptul de a sterge sau modifica informatii lasate de utilizatori pe site fara a face o notificare.

GREENVENT.RO isi rezerva dreptul de a selecta utilizatorii , (ex : clienti rau platnici in relatiile cu firmele partenere GREENVENT ), fara a face o notificare.

GREENVENT.RO isi rezerva dreptul de a modifica preturile in functie de furnizori fara a notifica utilizatorii in prealabil , preturile pastrindu-se in conformitate cu data comenzii si valabilitatea ofertei.

Orice folosire a datelor furnizare de GREENVENT.RO este strict interzisa fara un acord scris emis de catre GREENVENT SRL.

Este strict interzisa reclama sau folosirea de limbaj licentios , dreptul la opinie nefiind restrictionat in paginile GREENVENT.RO cita vreme este folosit un limbaj decent.

Utilizind serviciile GREENVENT.RO acceptati obligativitatea de a furniza informatii corecte si actualizate.

In cazul in care se constata incalcarea acestei reguli ne rezervam dreptul de a va bloca accesul fara a va notifica in prealabil.

In momentul inregistrarii veti fi nevoit sa sa alegeti un nume de utilizator si o parola , cimpuri obligatorii . Raspunderea asupra confidentialitatii acestora este strict a dumneavoastra si va rugam sa ne adresati o instiintare in cazul in care ati ratacit aceste date sau credeti ca au fost compromise . Sinteti direct raspunzator pentru actiunile efectuate din contul dumneavoastra pina in momentul notificarii cu privire la compromiterea accesului pe GREENVENT.RO .

GREENVENT.RO nu este raspunzatoare pentru informatii publicate pe site de catre alti clienti , veridicitatea acestora putind fi indoielnica si considerata din start informatie eronata .
Continutul sitului , incepind de la texte , grafica , scripturi , baze de date sint proprietatea GREENVENT SRL si sint protejate prin legea drepturilor de autor.

Folosirea datelor de pe GREENVENT.RO fara acordul scris al GREENVENT SRL se pesdepseste condorm legilor in vigoare.

Nu ne asumam raspunderea in fata nici unei persoane sau companii care foloseste sau se bazeaza pe informatii sau opinii neconform continute de situl GREENVENT.RO.
Orice incercare de a sabota , accesa neautorizat , sau frauda va fi raportata organelor / autoritatilor abilitate.

Solutionarea conflictelor aparute intre GREENVENT.RO si clienti se va incerca a fi rezolvata pe cale amiabila.

Confidentialitate:


GREENVENT SRL are obligatia de a administra datele personale ale clientilor in conditii de siguranta , in conformitate cu negea 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter pesonal si libera circulatie a acestor date.

Datele vor fi colectate pentru : informarea detinatorilor de conturi cu privire la starea conturilor , progresul comenzilor , evaluari de servicii si produse , precum si servicii oferite de GREENVENT SRL prin intermediul Newsletterelor.

Prin intermediul Newsletterelor transmise utilizatorii vor fi informati cu privire la promotii , servicii si produse noi , felicitari sau alte informatii considerate de GREENVENT ca si necesare unei bune colaborari.

Oprirea Newsletterelor poate fi oprita in orice moment prin accesarea contului de utilizator , intentia GREENVENT SRL nu este de a face SPAM.

GREENVENT SRL nu va furniza date despre clientii sai catre alte companii.

Informatiile utilizatorilor pot fi furnizate catre organele abilitate in baza si in limitele pervederilor legale in urma unor cereri exprese formulate (Politie , Parchet , Judecatorii sau alte organe ale statului Roman).