Panasonic VE INVERTER+ ENERGY CHARGE SYSTEM 12000 BTU VE12-NKE

2-3 Zile Panasonic VE INVERTER+ ENERGY CHARGE SYSTEM 12000 BTU VE12-NKE

Panasonic VE INVERTER+ 12000 BTU VE12-NKE Heating down to -25C Cooling down to -10C
ENERGY CHARGE SYSTEM 

Panasonic VE Inverter Plus este virful de lance al firmei Panasonic , cu un sistem unic patentat de incalzire in continuu chiar si la cele mai scazute temperaturi exterioare ( -25 grade Celsius ) . In timp ce aparatul de aer conditionat lucreaza , compresorul genereaza caldura care la orice alt aparat de aer conditionat este degajata in atmosfera . Panasonic a dezvoltat sistemul Constant heating ( Heatcharge ) ce retine aceasta caldura in compresor , si o foloseste efectiv ca energie de incalzire . Caldura inmagazinata asigura o scadere minima a temperaturii in camera in timpul degivrarii unitatii exterioare ( defrost ) . Acest lucru elimina disconfortul creat de un aparat obisnuit in timpul degivrarii . Nivelul energiei inmagazinate poate fi verificat oricind cu ajutorul telecomenzii , aceasta fiind impartita in 5 trepte de inmagazinare , de la 0 la 4 .

In general la aparatele clasice operatiunea de degivrare dureaza intre 10 si 15 minute , timp in care unitatea interioara doar ventileaza , neputind genera si caldura . Acest lucru creeaza disconfort , simtindu-se in camera un curent de aer racit , iar temperatura scade pe aceasta perioada cu 5-6 grade Celsius . Cu noua tehnologie aparatul Panasonic VE Flagship intra in defrost pe o durata de 3 ori mai mica , operatiunea durind maxim 5-6 minute iar scaderea de temperatura in camera fiind de 1 maxim 2 grade Celsius . Datorita timpilor scazuti pentru degivrare apare si un randament crescut , practic facem o economie importanta de energie .

Optional se poate achizitiona interfata WIFI pentru conectare la un router wireless , in acest fel se poate controla aparatul de la distanta .

Sistemul Nanoe-G explicat in pictograme :

Compresorul este de tip rotativ otel-silicon ( silicon - steel ) de inalta eficienta , pompa cu volum mare de ulei impreuna cu rezervorul de ulei de mare capacitate asigura o lubrifiere superioara altor tipuri de compresoare . Compresoarele R2 sint proiectate special pentru a atinge standardele SEER .

Gama Panasonic VE FlagShip inverter+ atinge noi standarde de eficienta energetica si cu sistemul ECONAVI

Ducind un stil de viata ECO nu inseamna neaparat sa faci compromisuri la confort . Cu controlul inverterului , inca va puteti bucura de aer proaspat si racit impreuna cu reducerea cheltuielilor pe energie , reducerea situindu-se la jumatate din consumul obisnuit al unui aparat de aer conditionat . ECONAVI impinge si mai departe limitele tehnologiei reducind si mai mult consumurile energetice . De asemenea Panasonic a introdus noua tehnologie Nano-G care ajuta la purificarea aerului pentru a ne putea bucura de un aer cit mai curat . Impreuna aceste tehnologii de ultima ora definesc stilul Panasonic Eco Clean Life Innovation , inovatii ce imbunatatesc mediul inconjurator in timp ce ne asigura un confort cit mai bun .

Caracteristici tehnice

TipPanasonic VE
INVERTER+ ENERGY CHARGE SYSTEM 12000 BTU VE12-NKE
ModelVE12-NKE
Putere racire12000 BTU
Putere incalzire19000 BTU
Putere consumata racire0.88 Kw
Putere consumata incalzire0.5 Kw
Intensitate curent racire3.9 A
Intensitate curent incalzire3.8 A
EER3.98
SEER8.5
COP4.91
SCOP5.1
Clasa energieA
Tip alimentare230 V
Tip compresor 
Agent frigorificR410a
Debit aer unitate interioara654 mc/h
Debit aer unitate exterioara2052 mc/h
Disponibil presiune unitate interioara 
Nivel zgomot interior (H/M/L/Sleep)45/29/26 dB(A)
Nivel zgomot exterior50 dB(A)
Dimensiuni unitate interna295x890x275 mm
Dimensiuni unitate externa623x799x299 mm
Greutate unitate interna14.5 Kg
Greutate unitate externa43 Kg
Dimensiuni racord Cu6/10 mm
Garantie aparat2 ani
Garantie compresor5 ani

Nou : Tehnologia inovatoare denumita ENERGY CHARGE SYSTEM este un acumulator de energie ce realizeaza
functia de incalzire in continuu fara a mai exista pauzele pentru defrost .
Confort si eficienta maxim cu ajutorul functiei ECONAVI pentru detectarea luminii soarelui .
Sistem supersilentios cu functionare la 23 dB(A) .
Sistem avansat de filtrare NANO-G cu eficienta de pina la 99% impotriva ciupercilor , virusilor si bacteriilor .

Factor SEER 8.6 si SCOP de 5.1 .

Clasa Energie
Clasa Energie A
Putere
Putere 12000 BTU
  • 3,343.90€
  • Ex Tax: 2,810.00€