Vivax R-Design 12000 Btu/h

Nou! Stoc furnizor Vivax R-Design 12000 Btu/h

Aer conditionat tip split de perete VIVAX ACP-12CH35AERI UI/UE 12000 BTU/h

Aparatele de climatizare Vivax sunt conforme cu standardele internaționale pentru siguranța mediului și eficiența energetică cu CE, CB, SAA și cetificarea CNEX. Garanțiea pentru protecția mediului asigură protecția completă asupra  stratului de ozonPotențialul Global de încălzire asigură reducerea emisiilor de gaze. Aparate de climatizare cu agentul frigorific R32 este 2-9% mai eficientă din punct de vedere energetic comparativ cu  modelele R410A.


FUNCTII DISPONIBILE:

I FEEL

Mini-senzorul din telecomandă poate simti temperatura mediului înconjurător și transmite semnalul către unitatea interioară. Deci, unitatea poate regla volumul și temperatura fluxului de aer în consecință, pentru a oferi un confort maxim.

TURBO

AC va maximiza rezultatul de răcire sau capacitate de încălzire, răcorind sau încălzind rapid camera pentru a atinge temperatura dorita în cel mai scurt timp.

AUTO OPERATION
Dispozitivul oferă posibilitatea ajustării modului automat. Selectând aceasta funcție, dispozitivul automat determină viteza ventilatorului unității interioare și modul, comparând temperatura setată și condițiile actuale din zonă.

MEMORY FUNCTION (AUTO RESTART)
Când alimentarea este oprită și apoi pornita, unitatea restabilește automat setările funcțiilor anterioare.

IONIZER
Elibereaza ionii negativi, elimina mirosul, praful, fumul și particulele de polen pentru a vă oferi aer proaspăt și sănătos.

SELF DIAGNOSIS DISPLAYING 
Afișați descrierea erorii pe ecranul LED pentru o soluție mai rapida și mai ușoara.

COMFORTABLE SLEEP FUNCTION 
Temperatura este ușor în creștere sau în scădere în mod automat pentru a păstra temperatura ambientală plăcută și, de asemenea, reduce consumul de energie.

TIMER
Timerul permite inițierea și oprirea dispozitivelor pe parcursul unei perioade de 24 de ore.

SELF CLEANING 
Prin apăsarea butonului "CLEAN" pe telecomanda, dispozitivul va începe automat curățarea unitatii interioare. Această funcție va duce la eliminarea  și a reproducerea bacteriilor, aerul devenind mai curat și mai proaspăt.

EMERGENCY USING FUNCTION
Când se produce o eroare a senzorului de temperatură, AC obisnuite vor afișa codul de eroare și se vor opri imediat, în timp ce VIVAX AC va afișa eroarea și va continuă să ruleze în starea corespunzătoare.

12 FAN SPEEDS
Îmbunătățeste viteza ventilatorul de interior  de la 6 viteze la 12 si astfel se asigură mai mult control precis și se aduce un flux de aer mai confortabil.

REFRIGERANT LEAKAGE DETECT
Unitatea interioară va afișa codul de eroare "EC" când sistemul detectează scurgeri de agent frigorific. Această nouă tehnologie poate proteja mai bine compresorul.

LOUVER POSITION MEMORY FUNCTION 
Când porniți aparatul data următoare, unghiul de baleaj vertical va trece automat la aceeași poziție pe care ați stabilit-o ultima dată.

MUTE OPERATION
Doriți să opriți beep-ul AC și afişajul? Prin apăsarea butonului mute, VIVAX AC vă ajută să vă oferiți liniște și un mediu confortabil.

BIO FILTER 
Constă intr-o enzimă biologică specializată și eco filtru. Filtrul ecologic captează foarte mult mici particule de praf în aer și neutralizeaza bacterii, ciuperci și microbi. Enzima biologica ucide bacteriile prin dizolvarea peretelui celulei lor astfel încât să elimine problema re-poluarii.

DUST FILTER 
Absorbiți și eliminați praful din aer.

0,5W / 1W standby
Tehnologia inteligentă on / off permite Produselor VIVAX sa intre automat în modul de economisire al energiei în regim de așteptare, reducand consumul energetic de la 5W la 0,5W / 1w pe oră, care reprezintă 80% -90% din economie.

ECO MODE
VIVAX aplica un nou mod de economisire a energiei AC - modul ECO inovator, apăsând acest buton, AC va rula 8 ore în care economisește energia cu 60% fata de modul normal.

VALVE PROTECTION COVER
Protecţie pentru unitatea de ventilație exterioară.

-15°C/-20°C/-32°C HEATING
Dispozitivul poate fi utilizat pentru încălzire la temperaturi scăzute în aer liber, temperaturi cu eficiență ridicată.

INTELLIGENT DEFROSTING 
I-dezghețarea este efectuată numai atunci când este necesar, ceea ce reduce consumul energetic prin eliminarea procesului de dezghețare inutilă.

MONO & MULTI COMPATIBILE
Unitate interioară compatibilă cu invertoare mono, multi sau ambele. Este util pentru managementul depozitelor.

2-WAY DRAINING
Ambele fețe din stânga și din dreapta unitatii interioare sunt posibile pentru scurgere cu un furtun de evacuare, ușor de instalat.


Generația a doua de VIVAX DC invertor mono split Sisteme AC, R DESIGN au posibilitatea de a-și extinde funcțiile prin modulul WiFi care poate fi cumpărat și instalat în unitatea interioară. Prin modulul WiFi instalat sistemul AC comunică cu dispozitivul dvs. inteligent și vă puteți controla sistemul AC din orice loc din lumea, chiar dacă nu sunteți aproape de sistemul în sine. Pentru a controla sistemul VIVAX AC printr-un dispozitiv Smart este necesar să cumpărați și să instalați modulului WiFi sub panoul din unitatea interioară și sa descărcati gratuit Aplicația pe dispozitivul dvs. inteligent. În urma câtorva pași simpli în instrucțiuni pe care le-ați primit în ambalajul modulului WiFi Sistemul dvs. VIVAX AC devine controlat în fiecare moment, oriunde te afli. Ceasul săptămânal este primul lucru nou și vă oferă posibilitatea de a vă adapta sistemul dvs. în fiecare zi în avans. A doua noutate este că acum puteți verifica starea dvs. Sistemul AC în 97 de puncte separate. Dacă aveți vreo îndoială despre performanța sistemului de AC Diagnosticul dvs. este doar un singur clic pe dispozitivul dvs. inteligent. De asemenea, poate fi foarte util pentru serviciul de asistență pentru persoanele care pot diagnostica acum și elimina orice eșec mai ușor și mai rapid. A treia noutate pe noua aplicație este posibilitatea de a vedea energia electrică consumata lunar. Nu în ultimul rând aveti posibilitatea de a vă adapta AC în modul de dormit, dacă este necesar. Ați uitat să opriți aparatul de aer condiționat? Sistemul VIVAX AC vă permite să îl dezactivați practic oriunde v-ați afla. Dac sunteti  în casa dvs., conectați la router-ul  WiFi, Dispozitivul dvs. inteligent funcționează la fel ca o telecomanda, cu adăugarea că nu trebuie să vă aflați în aceeași cameră ca sistemul AC pentru ao controla. De exemplu aveti posibilitatea pentru a controla sistemul AC din orice cameră din casă, chiar de la parter, fără probleme de a intra în aceeași cameră ca și unitatea interioară. Dacă vă aflați în afara domeniului wireless de acasă este posibilă controlul asupra sistemului dvs. VIVAX AC prin rețeaua 3G / 4G.


Tehnologia avansată a invertorului a dat acestui dispozitiv o oportunitate de a funcționa eficient în condiții meteorologice foarte extreme. Îți poți încălzi casa, chiar dacă afară temperatura este -15 ° C, lucrând cu 100% din capacitatea declarată la -15 ° C

Seria R DESIGN răcește casa dvs. eficient la temperaturi exterioare scăzute, chiar până la -15 ° C

Seria R DESIGN este echipată cu tehnologie de eficiență energetică ridicată. Răsfățați-vă cu căldură / răcorire confortabilă, reducând semnificativ consumul de energie. Clasa de eficiență energetică A ++ o confirmă.

Design-ulspecial al schimbătorului de căldură  oferă performanță ridicata. Compresorul cu eficiență de vârf in consumul energiei este un element esențial al tehnologiei. Designul prizei de aer asigura o ieșire optimă ce asistă eficienta energetica.


ModelulACP-12CH35AERI R32
Capacitate de răcire3520(820~4160) W
Capacitate de incălzire3810(1060~4780) W
Agent de răcireR32
Clasa de eficiență energeticăRăcireaA ++
ÎncălzireA +
Clasa de eficiență energeticăSEER7
SCOP4.1
Sarcina proiectată pentru încălzire(design P)2700 W
Putere de intrareRăcire1089 W
Încălzire1050 W
Fluxul de aer≤539 m³/h
Capacitate de dezumidificare1.2 L/h
Nivelul presiunii sonoreUnitate interioară≤38 dB(A)
În aer liber≤55 dB(A)
Nivelul de putere al sunetuluiUnitate interioară≤56 dB
În aer liber≤60 dB
Diametrul exterior al țevii lichide1/4 "
Diametrul exterior al țevii de gaz3/8 "
Sârmă de conectare5x1,5 mm²
Sârmă de conectare IU / OU ~ 220-240V / 1 / 50Hz3x1,5 mm²
Max. lungimea țevii25 m
Cota maximă10 m
Lungimea standard5 m
Agent de răcire suplimentar 20 g / m
Distanța pe perete (în aer liber)514 mm
Domeniu de lucru-20°C≤T≤50°C
Dimensiuni netăUnitate interioară802 x 189 x 297 mm
Unitate exterioară770 x 300 x 555 mm
Greutate netăUnitate interioară8.2 kg
Unitate exterioară26.5 kg
Caracteristici
Freon R 32
Clasa de putere (racire)
Clasa de putere (racire) A++
Putere
Putere 12000 BTU
  • Product Code: Vivax R-Design 12000 Btu/h
  • Availability: Stoc furnizor
  • 386.16€
  • Ex Tax: 324.50€