Placi decorative fonoabsorbante din spuma melaminica Basotect G+ 615x615x40mm – cu tesitura

Nou! Stoc furnizor Placi decorative fonoabsorbante din spuma melaminica Basotect G+ 615x615x40mm – cu tesitura

ACEST PRODUS SE POATE COMANDA NUMAI CA MULTIPLU AL CANTITATII MINIME.


Produsele fonoabsorbante din spumă melaminică Basotect G+ sub formă de plăci au rol de absorbție fonică respectiv de diminuare a nivelului de zgomot și totodata un puternic rol decorativ.

Plăcile decorative acustice se utilizează pentru îmbunătățirea acusticii având un rol fonoabsorbant, de atenuare a zgomotului. Se utilizează și pentru diminuarea reverberației într-un larg spectru de aplicații în construcții.

Caracteristici

Dimensiuni: 615 x 615 x 40mm

Culoare: gri deschis

Densitate material: ~ 9 kg/mc

Greutate specifică: 615x615x40mm - 0,14 kg

Clasa combustibilitate conform SR EN 13501-1+A1/2009: C:s2-d0

Coeficient de conductibilitate termică: 0,033 W/mK

Avantaje

Structura materialului şi celulaţia foarte fină, împreună cu structura elastică a acestuia, asigură o absorbţie fonică şi o reducere a reverberaţiei foarte eficientă

Montarea facilă, menţine un cost scăzut al execuţiei lucrării

Prezintă maleabilitate optică, plăcile putând fi vopsite prin pulverizare (un singur strat) în diferite culori

Agrement tehnic - 001SC-03/334-2017

Aplicaţii

Se montează aparent în săli concerte, săli de repetiție muzică, săli de teatru, discoteci, săli de conferințe, cluburi, restaurante, amfiteatre, bazine, mall, cinema, supermarket, hoteluri etc.


Instrucțiuni recomandate pentru montare

Se asigură că suprafaţa suport este curată şi lipsită de impurităţi.

Se aplică adezivul pe perete/tavan prin pulverizare, cu rola de trafalet sau cu pensula şi se lasă 5-8 minute, pentru ca adezivul să facă priză.

Se aplică adezivul pe placa fonoabsorbantă prin pulverizare, cu rola de trafalet sau cu pensula şi se lasă 5-8 minute, pentru ca adezivul să facă priză.

Plăcile se vor manipula cu atenţie doar cu mănuşi curate din bumbac şi se vor feri de acţiuni mecanice ca: îndoire pronunţată, ciupire, zgâriere, materialul fiind fragil.

Se aplică placa fonoabsorbantă pe perete şi se apasă ferm pe toată suprafaţa, pentru o lipire cât mai bună.

Ambalare, transport, depozitare

Plăcile decorative sunt ambalate în folie plastic care protejează împotriva umidităţii şi a degradării mecanice în timpul transportului şi depozitării.

Transportul se face în autovehicule curate, acoperite, fără a fi aşezate pe alte mărfuri care pot rupe ambalajul şi deteriora produsul.

Depozitarea se face în locuri curate, lipsite de umiditate.

Atenționări

Produsul se aplică numai in urma unui proiect de execuţie întocmit cu respectarea Legii 10/1995 republicată privind calitatea în construcţii şi a reglementărilor tehnice în vigoare.

La efectuarea lucrărilor se respectă normele de tehnica securităţii muncii specifice executării lucrărilor conform prevederilor Legii 319/2006 “Legea securităţii şi sănătăţii în muncă” și HG nr. 955/2010 pentru modificarea și completarea Normelor metodologice de aplicare a prevederilor Legii securității muncii nr. 319/2006 și HG 985/2012 “Norme metodologice de aplicare a legislației securității și sănătății în muncă“. Se respectă și Legea nr.211/2011 privind regimul deşeurilor. Deșeurile se vor depozita conform HG 621/2005 privind gestionarea ambalajelor și a deșeurilor de ambalaje, completată și modificată cu HG 247/2011 – în cazul ambalajelor. La punerea în operă se vor respecta și instrucțiunile specificate în fișele tehnice și de securitate ale produselor. De asemenea, se respectă prevederile C 300-94 „Normativ de prevenire şi stingere a incendiilor pe durata executării lucrărilor de construcţii şi instalaţii aferente”.

Aplicare adeziv: protejare ochi, protecție căi respiratorii (a se consulta fișa de securitate a adezivului utilizat).

Grosime
Grosime 30 mm
Tip
Tip Cofrag profilat ignifugat
  • Brand: Eurofoam
  • Product Code: Basotect G+ 615x615x40mm
  • Availability: Stoc furnizor
  • 12.42€
  • Ex Tax: 10.44€
This product has a minimum quantity of 2