Aparat aer conditionat LG Artcool Gallery MA12AH1 NF1

Nou! -15% In stoc Aparat aer conditionat LG Artcool Gallery MA12AH1 NF1

LG Artcool Gallery dispune de functiile : Dual Protection Filter , Auto Cleaning , Jet Cool , 3Way Air Flow , Fast Heating , Gold Fin , Low Noise , Silence Mode si Quick and Easy Installation . LG Artcool Gallery MA12AH1 NF1 este inlocuitorul aparatului Artcool Gallery G12PK .

Eurovent Certification

LG Electronics participa in programul ECP pentru certificarea Eurovent AC . Verificati statusul validarii certificarii pe situl www.eurovent-certification.com

Dual Protection filter retine particulele de praf

Ce este Dual Protection Filter?

The Dual Protection Filter, proiectat pentru a retine particulele cu marimi peste 10µm , este prima linie de protectie impotriva prafului

Beneficii aditionale:

Usor de intretinut

Capacul simplu de demontat este primul pas care se face la inretinerea aparatului de aer conditionat

Usor de curatat

Filtrul este proiectat pentru manipulare si curatare usoara , prelungindu-i durata de viata


      

The interior of the air conditioner is maintained clean by drying off the heat exchanger, then sterilising the interior once more.

* Specifications may vary for each model.

The main cause of odour within air conditioners is mold and bacteria growing on the heat exchanger. These germs can spread when the heat exchanger is wet.


Cum functioneaza:


Beneficii:Aparatele de aer conditionat ofera un flux de aer puternic (Jet Mode),ce poate raci camera mai repede in timp ce poate livra aer racit in toate directiile.

Cum functioneaza:

O simpla apasare a butonului “Jet Mode”

Reduc temperatura fluxului de aer la 18C in maxim 30 minute.


Mai multa performanta:

Reducand vortexul secundar, care scade fluxul de aer prin fanta de refulare si marind turbina, cantitatea de aer poate ajunge la 13 CMM.

Aparatul de aer conditionat Artcool Gallery produs de LG Electronics este primul aparat de aer conditionat din lume care ia forma unei imagini plina de stil , permitind proprietarului sa isi puna fotografiile favorite in spatele fetei transparente .
Aer conditionat Artcool Gallery arata excelent in orice camera din casa , si de asemenea s-a dovedit o alegere foarte populara pentru comercianti care au imbinat utilul cu placutul si au ales sa foloseasca drept imagine o reclama la propriile produse , economisind si spatiu in acelasi timp .

Inlocuire imagine poza la aparatele de aer conditionat LG Inverter Artcool Gallery G12PK
 

In ciuda designului compact , Artcool Gallery ofera o functie de jet de aer tri-dimensionala pentru a distribui uniform aerul in incapere , iar controlul digital al fluxului de aer va permite sa va alegeti mai multe feluri de distribuire pentru a atinge confortul maxim .

Proprietati si moduri de functionare jet aer - Jet Cool - 3d Air Flow - Sleep Mode


        

Aparatele de aer conditionat rezidentiale LG satisfac necsitatile de incalzire in timp ce consuma mai putina energie, prin

incalzirea unui spatiu mai mare intr-o perioada mai scurta de timp pentru a crea un mediu cald si confortabil.

Cum functioneaza:

4 way Auto Swing (Easy Airflow Control) 

4 Way Auto Swing ajusteaza debitul de aer in functie de camera , permitind distribuirea optima a aerului cald in zone locuite

permitind incalzirea rapida.

Flux aer vertical 

In regim de incalzire baleiajul trimite fluxul de aer inspre pardoseala astfel incit temperatura in camera se egalizeaza

uniform. 


Beneficii si rezultatele testelor:

     

Stratul Gold Fin™ protejeaza condensatorul impotriva coroziunii .

Cum functioneaza:

Sectiune in condensator

Stratul special de culoare aurie ce acopera in inregime condensatorul previne corodarea , prelungind durata de viata a unitatii externe.

Rezultatul testului:

Condensator conventional                                                                                                                                                                     Gold Fin™

                

Rezultatul testului dupa expunere de 360 ore la clorura de sodiu

 

Aparatele de aer conditionat LG lucreaza cu un nivel scazut de zgomot de 19 dB si asigura un flux de aer lin si sanators doar cu atingere de buton.

Cum functioneaza:

Ventilator unic LG cu lamele oblice.

Prin minimizarea presiunii pe suprafata lamelelor turbinei cind este in contact cu aerul va scade nivelul de zgomot , fiind printre cele mai silentioase aparate din lume.


        

B      L      D      C             F     a     n              M   o   t    o    r

Cu un cuplu mare si magneti ND puternici si un control precis al turatiei motorului in 13 trepte pentru operare lina, motorul BLDCasigura volume de aer substantiale cu disponibil mare de presiune , mentinind in acelasi timp consumul electric si nivelul de zgomot la minim .

ALVC( Active Low Vibration Control)

O componenta de analiza a erorilor de turatie contoleaza balansarea care dauneaza cel mai mult motoarelor , si reuseste mentinerea functionarii motorului fara vibratii chiar si la nivele scazute de frecventa (Hz) . 


Benefit:Modul silent asigura un nivel de zgomot redus si o experienta mai placuta pentru utilizator, reducind virfurile de nivel de zgomot in momentele cind doriti sa va odihniti.

*Specificatiile pot varia in functie de model

*Cind este conectata la o externa Multi , Silent Mode functioneaza prin setarea unui dip switch din unitatea externa

Cum functioneaza:

In Silent Mode, nivelul general al unitatii externe scade cu 3dB si implicit scade si nivelul de zgomot generat de unitatea interna

Press the Silent Button                                                                            Controls the Outdoor Compressor

Resultat teste:

Grafic comparativ nivel de zgomot:

Aparatele de aer conditionat sint proiectate penru eficientizarea timpului de montaj

Concept:

Reducind timpul de montaj se pot instala mai multe unitati intr-o perioada mai scurta de timp

Cum functioneaza:


Clips suport de instalare 

Un clips distantier a fost implementat special pentru usurarea operatiunii de instalare  

Spatiu mai mare pentru tevi 

S-a marit spatiul alocat tevilor in spatele apratului pentru a usura montajul si a da un aspect cit mai placut instalatii finale.  BLDC (Brushless Direct Current Motor) Compressor

Aparatele de aer conditionat sint echipate cu compresor BLDC care foloseste un magnet foarte puternic din neodymium . Compresorul are eficienta crescuta comparativ cu cele standard inverter si este optimizat pentru eficienta energetica sezoniera (SEER)


BLDC Fan Motor

Motorul BLDC este mai eficient decit un motor conventional de aer conditionat , oferind pina la 40% eficienta energetica la viteze scazute si pina la 20% eficienta la viteze mari .

Wide Louver Plus Fin

Sistemul Wide Louver Plus Fin creste randamentul pe incalzire la capacitate maxim cu pina la 11% si cu 6% creste COP-ul comparativ cu tolele traditionale . Poate incetini inghetarea schimbatorului si amina startul ciclului de degivrare . 

Optimised Heat Exchanger Path

Calea schimbatorului a imbunatatit eficienta energetica cu pina la 5% .

Peak current control

Controlul virfurilor de curent impiedica aparatul de aer conditionat sa functioneze la maxim in timp ce mentine setarile curente ale sistemului , pentru a eficientiza consumul energetic . Aceasta functie ne ajuta sa reducem consturile energetice in timpul perioadelor de virf al retelelor electrice cind si costurile energiei sint ridicate .

Standby Mode

Aceasta functie poate minimiza consumul de energie prin taierea energiei electrice de pe placa electronica , alimentare raminind doar pentru MICOM care este responsabil cu primirea semnalelor .

Mode Lock

Se poate seta modul de operare ori in incalzire exclusiv , ori in racire exclusiv prin ajustarea micro switchului de pe unitatea externa , pentru a preveni setarile diferite din unitatile interne .

Save Energy in Small Spaces

LG are in gama Multi Split si unitati de 1.5 Kw (caseta de tavan sau model tip split de perete) care sint utile in incaperile de dimensiuni mici .

Forced cooling operation

Functia de obligare in mod racire permite operatorului sa faca reincarcare utilaj sau sa traga freonul in conensator , indiferent de temperatura interioara . Aceasta functie este foarte utila in momentul in care este reparata sau relocata o unitate interna .


Night Silent operation

Modul Night Silent poate reduce nivelul de zgomot pe timp de noapte prin simpla modificare a micro switchului de pe PCB-ul unitatii exterioare .


Improved Grille & Fan

Noul model de grila de pe unitatea externa ajuta la dispersia mai eficienta a aerului si imbunatateste schimbul de caldura si in acelasi timp reduce si nivelul de zgomot . Noul model de ventilator axial are o margine frontala mai groasa si o margine exterioara mai subtire , asigurind eficienta mai buna si un nivel de zgomot mai redus , pe linga o imbunatatire a circulatiei aerului .


Wi-Fi control

Toate multi spliturile LG pot fi controlate prin Wi-Fi cu ajutorul dispozitivelor Smart cu OS-uri Android sau iOS si a modulelor Intesis Wi-Fi (module oprtionale) .


Wiring Error check

Instalatorii pot verifica daca a fost conectat corect cablul de transmisie date prin activarea functiei Wiring Error Check . La modelele anterioare pentru aceasta verificare erau necesare multiple verificari si chiar instalari . Functia de verificare a cablarilor poate reduce timpul de verificare in cazul erorilor .


Easy to Access PcB

Utilizatorii pot accesa mai usor datele prin deschiderea cpacului de control si verificind PCB-ul de pe laterala unitatii .

Lg MV (Monitoring View)

LG MV ajuta inginerii de service sa inspecteze si sa monitorizeze unitatii cu usurinta . Informatia este furnizata in functie de tipul produsului testat . (Single Split & Multi Split)

LG MV furnizeaza cicluri de informatii cu diagrame pe care utilizatorul le poate verifica . Un tehnician poate identifica usor statusul erorilor uitindu-se la informatiile indicate .


Unitate interna MA12AH1 NF1

CapacitateRacire/IncalzireNomkW3.5 / 3.9
Consum electricNomW40
CurentNomA0.1
Tip alimentareØ / V / Hz1 / 220-240 / 50
Debit aerMax / Medium / Minm³ / min8.9 / 7.3 / 5.6
Sound PressureRacire Max / Medium / MindBA44 / 38 / 32
Sound PowerRacire MaxdBA54
Dezumidificarel / h1.4
DimensiuniCarcasaW x H x Dmm600 × 600 × 145
GreutateCarcasakg15.0
Diametru tevi freonLichidmm (inch)Ø6.35 (1/4)
Gasmm (inch)Ø9.52 (3/8)


Unitate externa MU2M15 UL3CompresorType  Twin Rotary 0.9/4.1/4.7
CapacitateCoolingMin / Nom / MaxkW0.9 / 4.1 / 5.4
CapacitateHeatingMin / Nom / MaxkW1.0/4.7/5.4
Capacitate temperatura scazutaHeating -7°CMaxkW3.3
Consum electricCoolingMin / Nom / MaxkW0.3/1.0/1.6
 HeatingMin / Nom / MaxkW0.3/1.1/1.7
Curent consumatCoolingMin / Nom / MaxA1.3/4.6/7.4
 HeatingMin / Nom / MaxA1.3/4.9/7.5
EER   4.02
COP   4,34
SEER   7.20
SCOP   4.12
Consum electric (-10C)  kW4.5
Clasa putereCooling / Heating  A++ / A+
Consum energetic annualCooling / Heating kWh199 / 1,529
Debit aer Nomm3/min28.2
Presiune sonoraCoolingNomdBA49
 HeatingNomdBA51.0
Putere sonoraCoolingMaxdBA62
DimensiuniW x H x D mm770 × 545 × 288
Greutate  kg37
RefrigerantType  R410A
PreincarcareCharge 1400
Incarcare aditionalaAdditional Charge g/m20
Temperaturi functionareCoolingMin ~ Max°C DB-10 ~ 46
 HeatingMin ~ Max°C WB-18 ~ 18
Alimentare  Ø / V / Hz1 / 220-240 / 50
Sectiune cablu alimentare  No. x mm²3Cx2.5
Sectiune cablu comunicare  No. x mm²4Cx0.75
Siguranta recomandata  A15
Lungime totala teava  m30
Lungime totala pe ramura  m20
Diferenta nivel IDU-ODU   15
Diferenta nivel IDU-IDU   7.5
Conexiuni teava lichidmm × No.Ø6.35 (1/4)x2
  gazmm × No.Ø9.52 (3/8)x2

Clasa de putere (racire)
Clasa de putere (racire) A++
Putere
Putere 12000 BTU
  • Product Code: MA12AH1NF1
  • Availability: In stoc
  • 1,416.10€
  • 1,203.69€
  • Ex Tax: 1,011.50€